Hinweis: Aufgrund von geplanten Wartungsarbeiten werden die Web-Auftritte der TU Dortmund am 17. April 2024, zwischen 18:00 und 20:00 Uhr mehrmals für kurze Zeit nicht erreichbar sein.
Wir bitten dadurch entstandene Unannehmlichkeiten zu entschuldigen und bedanken uns für Ihr Verständnis.
Fakultät Physik

Synergies of Drell-Yan, top and beauty in global SMEFT fits

• Hiller
Synergies of Drell-Yan, top and beauty in global SMEFT fits Bitte Bildnachweis einfügen
Anfang des Papers.

Abstract:

We present a global fit of Drell-Yan, top-quark and beauty-physics data in the Standard Model Effective Field Theory framework using the Minimal Flavor Violation ansatz for the quark-flavor structure. The different energy scales are thereby connected by applying the renormalization group equation and matching onto the Weak Effective Theory in order to incorporate b→s FCNCs at low energies into the fit. We find that the combination of the different sectors greatly improves the bounds on the Wilson coefficients.

Zur Veröffentlichung:

Unsere weiteren Veröffentlichungen finden Sie auf der zugehörigen Publikationsliste.